Om oss

Ing. E. Braadland AS (Braadland Automasjon) ble etablert i 1974 og er kjent som en svært kompetent teknisk problemløser blant kundene. Selskapet ble i 2016 en del av Nortelco Gruppen og skiftet navn til Nortelco Braadland AS.

Nortelco ble grunnlagt så tidlig som i 1945 og har forretningsområder innen elektro, elektronikk og automasjon.

Braadland Automasjon vil bestå som eget merkenavn fremover.
05.05.2017


Nortelco Braadland AS leverer alt fra ferdige løsninger til prosjektering og utvikling av eksisterende løsninger innen automasjon. Industriautoamsjon, prosessautomasjon, byggautomasjon, VA-anlegg og det aller meste av styringer til de aller fleste automasjonsoppgaver.

Vi har dyp kunnskap om automasjon innen prosess- og næringsmiddelindustrien og har en stab bestående av meget dyktige og høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi er et selskap i stadig utvikling og søker å etablere flere markedsområder i tillegg til kontinuerlig oppgraderinger innen eksisterende felter. Vi har fokus på at våre ansatte kurses på nye ting som dukker opp.

I tillegg til automasjonsløsninger, leverer vi også løsninger innen lynvern med hovedfokus på konsulenttjenester. Denne avdelingen vil også kunne gi rådgivning og komplette løsninger innen branndeteksjon og varmedeteksjon ved hjelp av infrarøde kamerasystemer.

Vi benytter kun kvalitetsutstyr og tilpasser oss alltid våre kunders ønsker. Dersom våre kunder prefererer utstyr tilpasser vi oss dette, men våre løsninger er unike og garantert driftsikre.

Veiesystemer, instrumentering og industriell kommunikasjon

Via Nortelco Automasjon har vi tilgang til et stort spekter av veiesystemer og veieceller både for industri og kjøretøyveiing. De er har også et bredt utvalg av displayløsninger og instrumentering til generell industri, fiskeindustri og prosessindustri i tillegg til å ha sterk kompetanse på PROFIBUS/PROFINET og trådløs kommunikasjon.